Meillä on ilo palvella sinua.

Meillä on ilo palvella sinua.

Palvelut

Me Kuntokeskuksessa olemme erikoistuneet ylläpitämään ja kehittämään toimintakykyäsi ja liikkumistasi, ammattitaitoisten fysioterapia ja hieronta palveluiden avulla. Saat meiltä myös neuvoja ja tukea sen ylläpitämiseen. Tästä voit tutustua tarkemmin palveluihimme.

Fysioterapia

Hieronta

Kuntosali

Meillä voit harjoitella kohti tavoitettasi, yksilöllisesti sinulle laaditulla harjoitusohjelmalla. Terapeuttisen harjoittelun salissamme pystyt harjoittelemaan, rauhallisessa ympäristössä, tehokkaasti ja turvallisesti. Saat fysioterapeutin laatiman henkilökohtaisen ohjelman joka laaditaan sinun toiveiden ja tavoitteiden mukaiseksi.

Tavoiteesi voi olla lihashuolto, kuntoutus, voiman hankinta tai esimerkiksi muuta harjoitteluasi tukeva lihaskuntoharjoittelu ja vammojen ennaltaehkäisy.

Sinulla on myös mahdollisuus yksilölliseen ohjaukseen/valmennukseen jonka avulla varmistat itsellesi laadukkaan ja henkilökohtaisen harjoittelun.

Sup-valohoito

Jos sinulla on ihosairaus, kuten esimerkiksi psoriasis, atooppinen ihottuma tai valoyliherkkyys voit tulla sup-valohoitoon. Valohoidossa laite antaa auringonvaloa muistuttavaa ultraviolettivaloa ja siinä käytetään juuri niitä aallonpituuksia jotka tehoavat parhaiten ihosairauksiin. Hoito aloitetaan 3minuutista ja aikaa lisätään pikkuhiljaa. Hoitoa annetaan 3kertaa viikossa ja hoitoja tarvitaan yleensä 15-25 kertaa.
Hoitoon voit tulla lääkärinlähetteellä, jolloin saat hoidosta Kelakorvauksen.