”Ei satu enää yhtään”

”Ei satu enää yhtään”

Hieronta

Klassisen hieronnan ottein toteutettava hoito poistaa tehokkaasti kireyttä ja rentouttaa lihaksia. Käsittely myös vilkastuttaa pinta verenkiertoa sekä lymfakiertoa, joka aihettaa vilkastunutta kuona-aineiden poistumista käsitellyllä alueella. Hieronta on myös tehokasta kivun lievitystä. Kireyksiä sekä liikkuvuutta päästään parantamaan pehmytkudosta ja fascia rakenteita käsittelemällä sekä venyttämällä.

Hieronta on myös rentouttavaa ja siksi se onkin hyvä keino ottaa pieni aikalisä itselle. Rentoutuessa mieli rauhoittuu sekä stressi lievittyy.

Urheiluhieronta muokkaa lihaksistoa ja nopeuttaa palautumista sekä sillä voidaan valmistaa lihaksia tulevaan suoritukseen. Hieronta on tehokas apu toimintakyvyn ylläpidossa ja se helpottaa myös omatoimista lihashuoltoasi.

Purentalihashieronta

Purentalihasten käsittelyllä voidaan helpottaa muun muassa päänsärkyä, huimausta, kasvojen alueen kiputiloja, alaleuan liikerajoitteita sekä lihasperäistä tinnitusta. Purentalihashieronnassa käsitellään kasvojen, suun, kaulan ja niskan aluetta. Huomioitavaa on että puremalihakset käsitellään myös suun sisäpinnoilta. 

Purennan ongelmien taustalla on usein bruksismi joka on tahatonta hampaiden yhteen puremista, jota saattaa tapahtua huomaamatta päivisin ja/tai öisin. Purentalihashieronnassa on myös suositeltavaa käydä ennen purentakiskon hankkimista. Käsittelyllä saadaan pehmytkudokset joustavammiksi, jolloin kisko asettuu paremmin suuhun.

Aromaterapia

Aromaterapeuttisessa hieronnassa käytetään kasveista ja puista saatuja eteerisiä öljyjä, tehostamaan hieronnan vaikutuksia. Terapeutti sekoittaa hyvältätuoksuvan sekoituksen ja hieroo kevein, rauhallisin ottein selkääsi, käsiäsi, jalkojasi ja pään alueen. Hieronnassa käytettävät öljyt imeytyvät hoidon aikana ihosi ja hengityksesi kautta. Rauhallisen musiikin soidessa taustalla on sinun helppo rentoutua.
Kevyt ja rauhallinen hoito edistää kehon palautumista ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti mieltä sekä kehoa.